Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Bizonyítékok a szellemek létezésére? - Az 5 leghíresebb szellemfotó

Szerző:
Szabó Anna
Bemutatjuk a világ legismertebb és legparásabb 5 szellemfotóját, ami bizonyítéka lehet annak, hogy szellemek igenis léteznek. Ezek a képen olyannyira kifogtak a szkeptikusokon, hogy még mindig csak találgatva képesek cáfolni a hamisságukat. Igaz, manapság bárki összedobhat egy hitelesnek látszó szellemfotót. De mi a helyzet azokkal mondjuk, amiket több, mint félévszázada készítettek?

.

Az amityville-i kisfiú

A képet Ed és Lorraine Warren csapata készítette.

1975-ben George és Kathleen Lutz a gyermekeivel a Long Island-i New Yorkban, az Ocean Avenue 112-es házban költözött. Nem tudták, több mint egy évvel ezelőtt brutális gyilkosság színtere volt a ház. Ronald DeFeo ok nélkül lemészárolta a hat fős családját. Miután a család meglehetősen hamar elhagyta a házat, és Warrenék segítségét kérte. A nyomozás során a házaspár automata fényképezőgépeket állított fel, amely megadott időközönként egy-egy képet készített a lakás különböző pontjain. A második emeleten elhelyezett gép volt az egyetlen, amely különös jelenséget örökített meg a házban. A kép bal szélén egy kisfiú alakja jelenik meg a korlát takarásában. Vélhetően a halott testvérpár egyik tagja lehet: a 12 éves Mark, vagy a 9 éves John.

A képet Gene Campbell készítette 1976-ban, aki profi fotós hírében állt. Elmesélte, hogy csupán azt az egyetlen képet sikerült készíteni a szellemről.

Utólag kiderült, a Lutz család legfiatalabb tagja többször is látta a képen lévő kisfiút a házban játszani. Warrenék biztosak voltak benne, hogy valódi kísértetfotóról van szó. Sokan hamisítványnak gondolják, ám a mai napig nem sikerült bebizonyítani róla, hogy csalásról lenne szó.

rejtély szellem szellemfotó
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL