REJTÉLY-MISZTIKA

Bizonyítékok a szellemek létezésére? - Az 5 leghíresebb szellemfotó

Bemutatjuk a világ legismertebb és legparásabb 5 szellemfotóját, ami bizonyítéka lehet annak, hogy szellemek igenis léteznek. Ezek a képen olyannyira kifogtak a szkeptikusokon, hogy még mindig csak találgatva képesek cáfolni a hamisságukat. Igaz, manapság bárki összedobhat egy hitelesnek látszó szellemfotót. De mi a helyzet azokkal mondjuk, amiket több, mint félévszázada készítettek?

.

Az amityville-i kisfiú

A képet Ed és Lorraine Warren csapata készítette.

1975-ben George és Kathleen Lutz a gyermekeivel a Long Island-i New Yorkban, az Ocean Avenue 112-es házban költözött. Nem tudták, több mint egy évvel ezelőtt brutális gyilkosság színtere volt a ház. Ronald DeFeo ok nélkül lemészárolta a hat fős családját. Miután a család meglehetősen hamar elhagyta a házat, és Warrenék segítségét kérte. A nyomozás során a házaspár automata fényképezőgépeket állított fel, amely megadott időközönként egy-egy képet készített a lakás különböző pontjain. A második emeleten elhelyezett gép volt az egyetlen, amely különös jelenséget örökített meg a házban. A kép bal szélén egy kisfiú alakja jelenik meg a korlát takarásában. Vélhetően a halott testvérpár egyik tagja lehet: a 12 éves Mark, vagy a 9 éves John.

A képet Gene Campbell készítette 1976-ban, aki profi fotós hírében állt. Elmesélte, hogy csupán azt az egyetlen képet sikerült készíteni a szellemről.

Utólag kiderült, a Lutz család legfiatalabb tagja többször is látta a képen lévő kisfiút a házban játszani. Warrenék biztosak voltak benne, hogy valódi kísértetfotóról van szó. Sokan hamisítványnak gondolják, ám a mai napig nem sikerült bebizonyítani róla, hogy csalásról lenne szó.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL