REJTÉLY-MISZTIKA

Barnabás evangéliuma 5 hajmeresztő teóriát tárt fel Jézussal kapcsolatban

Azt hiszed már minden teóriát ismersz? Hogy a legnagyobb sületlenség, amit hallhatsz, hogy Jézus ufó volt? Vannak kevéssé fantasztikus, ám annál meredekebb állítások vele kapcsolatban, mint amilyenek az 1500 éves Bibliában, Barnabás evangéliumában is találhatóak. Természetesen a történészek és vallásszakértők körében igen megosztott „tények” ezek, mert hát nem mindennap hallani olyat, hogy Jézust meg sem feszítették.

Az 1500 éves, rajzokkal illusztrált 52 oldalas kézirat Törökországban került elő és azt követően jutott az ankarai Néprajzi Múzeum birtokába. Egyesek szerint ez az egyik legrégibb keresztény mű. Az  arameus nyelven íródott kötetet 2000-ben műkincscsempészek elleni razzia alkalmával foglalta le a hatóság néhány másik műtárggyal együtt. Utána ezeket az ankarai bíróságon őrizték éveken át, majd csak ezt követően adták át Barnabás Bibliáját.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

4. A kereszténységet korábbi vallásokból gyúrták össze

Számos „bizonyíték” van rá, hogy Jézus alakja más vallások korábbi istenalakjaiból lett megalkotva, mondhatni összegyúrva. Ilyen Krisna, Mitrász, mivel ha az ember veszi a fáradtságot és utána olvas, rádöbben, hogy Jézus és az ő életük között is óriási hasonlóságok vannak, kezdve a születési dátumukkal, vagy az, hogy tanítványaik voltak.

Barnabás evangéliuma azt engedi sejtetni, hogy nem csak ez, de akár azok az elvetett apokrif iratok is igazak lehette, amelyet I. Piusz múmiája alatt találtak egy párnában, és ami ugyancsak bizonyítaná, hogy Jézus története fikció és a többi vallásból lett életre hívva.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL