REJTÉLY-MISZTIKA

Az időutazó, aki azt állítja, hogy visszatért a 6491-es évből - Átment a hazugságvizsgálaton

Azt állította a férfi, hogy időutazó, és több évszázaddal később él a jövőben. Csakhogy néhány kellemetlen technikai hiba miatt ebben az időben kötött ki. Mindennek a tetejében állításait a hazugságvizsgáló is igazolta. Vajon ez alapján hihetünk neki vagy ügyes csalásról van szó?

Mi van, ha rájövünk, hogy az időutazás és az élet más bolygókon nem is mítosz, hanem tény? Mi van, ha találunk egy "embert" az utcán sétálva, aki azt állítja, hogy az "időutazó".
James Oliver, aki hivatalos hazugságvizsgáló teszten esett át. Azt állítja, hogy "időutazó", aki eredetileg a 6491-ből származik, és 2018 óta itt van, mert az időgépe leállt.

Kijelentéseit követően a paranormális szakértők megdöbbentek, amikor látták, hogy Oliver lazán teljesített a hazugságvizsgáló teszten, amely megmutatta, hogy bármit is mond, az az igazság.

Ha hihetünk annak, amit mond, akkor több ezer évvel később él a jövőben, de ebben az időben kötött ki valamilyen technikai hiba miatt.
Az ApexTV, ami a paranormális eseményekre összpontosít, a hazugságvizsgálati tesztet végzett Jamesen, amit később feltöltöttek a YouTube-ra. Bizarr és hihetetlen „igazságokat” tár fel róla, és arról honnan származik.

A videóban Oliver arca és a kérdező arca homályos, és a hang is el van torzítva a magánéletre való tekintettel. Az interjúban, amikor arra kérték, hogy erősítse meg, hogy valóban egy "időutazó" brit akcentussal válaszolt: "Igen, én tényleg egy időutazó vagyok."

Megerősítése után az időgépről és annak tartózkodási helyéről kérdezik, amelyre azt válaszolta, hogy nem adhatja meg ezeket az információkat.

Az Oliver szerint az ő évei különböznek a földi évektől, mert hazája, bolygója messze van a Földtől - méghozzá olyan messze, mint a Föld a Naptól.

Amikor megkérdezték világának technikai és tudományos fejlettségéről, azt felelte: „Nagyon tehetséges matematikusok dolgoznak éjjel-nappal… hogy kiszámítsák a mi időnk és különböző bolygók és civilizációk ideinek közötti kapcsolatát.”

Oliver erős birminghami, de ugyanakkor egy kis amerikai akcentussal beszél és mégis a világűrbe tartozik. Azért van néhány érdekes dolog, amit elárult a jövőről.
Azt mondta, hogy állandó küzdelem lesz az emberek és az idegenek között, akik még nem jönnek el. Azt is elmondta, hogy addig még több bolygót és fajt fogunk felfedezni, ahogy ők is.

"Minden nap folyamatosan találunk bolygókat és galaxisokat. A legtöbbjük üres. Néha olyan, mint a jackpot, és intelligens életet találsz rajta. Új bolygókat, új ökoszisztémákat találsz."

Ő is beszélt más élő idegenekkel különböző bolygókon, akik intelligensebbek, mint az emberek. Ha bármilyen konfliktusuk akad, könnyedén megoldják, és béke jön létre, mert van egy bolygóközi föderáció, ami békefenntartó jelleggel kortoll alatt tartja a világokat.

Amikor a jövőről, a Földről, a globális felmelegedésről és a békéről kérdezték, azt mondta, hogy a saját bolygóján olyan szövetség van, mint az Egyesült Nemzetek, amelynek vezetői biztosítják a békét a világok között. Amikor a globális felmelegedésről beszéltek, azt mondta, hogy a jövőben a Föld hőmérséklete hirtelen megváltozik.

Mivel nagyon sokat tudott a jövőről és a csapásokról, arra kértek, árulja el a megoldást, hogy hogyan mentsük meg a Földet a globális felmelegedéstől. Azt válaszolta, hogy az Egyesült Államoknak vissza kell térnie a párizsi szerződéshez, és csökkentenie kell a szén-dioxid-kibocsátását, ami jelentős rontja a környezetet.

Emellett elmesélte, hogy otthon neki is vannak barátai, családja, akik szemében mi lennénk az idegenek, mint ahogy itt meg ők számítanak annak. 

Amikor azonban megkérdezték a következő amerikai elnökről azt mondta: "Korlátozott dolgokat mondhatok el a jövőről.”

Továbbá hozzátette: "Nem oszthatom meg ezt veled, sajnálom.” Majd utalt rá, hogy visszaütne a jövőre nézve, ha most birtokunkba kerülne ez az információ.

Elárulta, mi az oka annak, hogy az ApexTV-t választotta, hogy megosszák a történetét. Természetesen tanító jelleggel és hogy segítsen nekünk. Mondani sem kell, akadnak kritikusok, akik erőteljesen kételkednek az interjú valódiságában.

A felvételből kiderül, hogy hiányzik a családja és barátai. Itt ragadt a 2018-as korszakban, ahol a világ fele elítélné, míg a másik fele hinni szeretne abban, hogy létezik, mint idegen. Te melyik oldalon álls
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL