REJTÉLY-MISZTIKA

Az 5 leghitelesebb modern UFO-találkozás – Rengeteg a szemtanú!

Mi a közös egy csészealjban és egy szárny nélküli Tic Tac alakú járműben? Hogy egyikre sincs magyarázat. Valószínűleg ezek az eddigi leghitelesebb UFO-találkozások. Még azok is hinni kezdhetnek az ufókban, akik nagyon is kételkednek a létezésükben.

Máig nem sikerült magyarázatot találni a következő 5 modern UFO-találkozásra:

4. A Stephenville-látnivalók (2008)

A texasi Stephenville kisváros, Dallastól 100 mérföldre délnyugatra, leginkább tejüzeméről ismert, de 2008. január 8-án este lakóinak tucatjai láttak valami egyedülálló dolgot az égen. A polgárok arról számoltak be, hogy fehér fényeket láttak a 67-es főút felett, először egyetlen vízszintes ívben, majd függőleges párhuzamos vonalakban. Steve Allen helyi pilóta úgy becsülte, hogy a villogó fényei „körülbelül másfél mérföld hosszúságot öleltek át”, és óránként körülbelül 3000 mérföldet tettek meg. Hang nélkül.

A szemtanúk úgy vélték, hogy az esemény az 1997-es Phoenix-i fényjelenségekre emlékeztette őket. Míg az Egyesült Államok Légiereje hetekkel később kiderítette, hogy F-16-osok repültek el a Brownwood katonai műveleti területeken (Stephenviltől délnyugatra), sok városlakó nem fogadta el ezt a magyarázatot.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL