REJTÉLY-MISZTIKA

Az 5 leghitelesebb modern UFO-találkozás – Rengeteg a szemtanú!

Mi a közös egy csészealjban és egy szárny nélküli Tic Tac alakú járműben? Hogy egyikre sincs magyarázat. Valószínűleg ezek az eddigi leghitelesebb UFO-találkozások. Még azok is hinni kezdhetnek az ufókban, akik nagyon is kételkednek a létezésükben.

Máig nem sikerült magyarázatot találni a következő 5 modern UFO-találkozásra:

2. Az USS Nimitz találkozása (2004)

2004. november 14-én az USS Princeton, az USS Nimitz hordozócsoport tagja, egy ismeretlen vízi járműre figyelt fel San Diego partjaitól 100 mérföldre található radaron. Két hétig a legénység olyan tárgyakat követett, amelyek 80 000 láb magasan jelentek meg, majd a Csendes-óceán felett lebegtek.

Amikor a USS Nimitz repülőgép-hordozó két FA-18F vadászrepülőgépe megérkezett a területre, először a víz alatt kavargó, tűnő ovális árnyékot láttak. Aztán pillanatok alatt egy fehér Tic Tac alakú tárgy jelent meg a víz felett. Nem voltak látható jelölések a motor, a szárnyak vagy az ablakok jelzésére. David Fravor parancsnok és Jim Slaight hadnagy megpróbálták elfogni a járművet, de az felgyorsult, és ismét megjelent a 60 mérföldnyire lévő radaron. A hangsebesség háromszorosát és a vadászgépek sebességének több mint kétszeresét produkálta.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL