REJTÉLY-MISZTIKA

Az 5 leghitelesebb modern UFO-találkozás – Rengeteg a szemtanú!

Mi a közös egy csészealjban és egy szárny nélküli Tic Tac alakú járműben? Hogy egyikre sincs magyarázat. Valószínűleg ezek az eddigi leghitelesebb UFO-találkozások. Még azok is hinni kezdhetnek az ufókban, akik nagyon is kételkednek a létezésükben.

Máig nem sikerült magyarázatot találni a következő 5 modern UFO-találkozásra:

1. A fények a New Jersey Turnpike felett (2001)

Sok kell ahhoz, hogy az autósok megálljanak egy autópálya mellett, hogy az ég felé nézzenek, de 2001. július 14-én a New Jersey Turnpike sofőrjei ezt tették. Éjfél után körülbelül 15 percig csodálkoztak furcsa narancssárga és sárga fények láttán, amik V-formációt vettek fel az Arthur Kill Waterway felett a New York-i Staten Island és a New Jersey-i Carteret között. A Carteret Rendőrkapitányság hadnagya, Daniel Tarrant volt az egyik tanú, valamint a terület más lakói a Long Island-i Throgs Neck Bridge-től egészen a New Jersey-i Fort Lee-ig, illetve a George Washington Bridge közelében.

A légiforgalmi irányítók eredetileg cáfolták, hogy bármilyen repülőgép, katonai repülőgép vagy űrrepülő okozhatta volna a titokzatos fényeket, de a New York-i furcsa jelenségek nyomozójaként (NY-SPI) elhíresült csoport azt állította, hogy olyan FAA-radaradatokat kaptak, amelyek alátámasztják az UFO-észleléseket. éjszaka.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL