REJTÉLY-MISZTIKA

A világ 7 talán legbizarabb és egyben legszentebb ereklyéi - Amik még csodát is tesznek!

Maguktól mumifikálódott testek, levágott fejek és kezek, amik ráadásul gyógyító erővel bírnak! Logikus, hogyha ez az ára a csodának, örömmel csókolgatják vagy tapogatják őket a gyógyulni vágyók. Azért az ember tényleg elgondolkodik, annyi csoda hallatán, hogy mi mindenre képesek a szentek testrészei, illetve a vérük… igen, a vérük. Íme, a világ talán 7 legrejtélyesebb szent ereklyéje!

Szent Lucia múmiája

Ha egyszer Velencében járnál, látogasd meg a szentté avattat Luciát, akinek a teste annyira pazarul  megmaradt, hogy sokan arra voksolnak, hogy Szent Lucia még ma is él, csak nagyon mély álomba van (persze ez kicsit megviselte a bőrét), de a Végítélet harsonáira majd felébred, amire persze lehetetlen lenne nem felébredni…

A vele kapcsolatos legenda szerint Szicíliában élt, ahol inkább kiműtötte a saját szemeit, mert nem szerette volna feláldozni a szüzességét. Talán ennek okán is vált szentté és gyógyítóvá ugyanis egyesek arról számoltak be, hogy mikor elmentek imádkozni hozzá és leróni a kegyeletüket, íziben visszatért a látásuk.

Ellenben a 80-as években vizsgálatokat végeztek a testen és megállapították, hogy a mellkas formája alapján a test valóban egy szicíliai nőé, de nem tudni, hogy kié. 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL