REJTÉLY-MISZTIKA

A világ 7 talán legbizarabb és egyben legszentebb ereklyéi - Amik még csodát is tesznek!

Maguktól mumifikálódott testek, levágott fejek és kezek, amik ráadásul gyógyító erővel bírnak! Logikus, hogyha ez az ára a csodának, örömmel csókolgatják vagy tapogatják őket a gyógyulni vágyók. Azért az ember tényleg elgondolkodik, annyi csoda hallatán, hogy mi mindenre képesek a szentek testrészei, illetve a vérük… igen, a vérük. Íme, a világ talán 7 legrejtélyesebb szent ereklyéje!

Szent kezek

Angliában van azaz apátság, mely a XIV. században élt, katolikus vértanú kezeit őrzi. Az ismeretlen szent kacsói fogták magukat és konzerválódtak, konkrétan mumifikálódtak így még tíz év múlva is mehetünk oda imádkozni. Ugyanis a valaha volt gazdájának gyógyító erőket tulajdonítottak, és egy időben állandóan zarándokoltak hozzá beteg emberek és segítségkérők a világ minden tájáról, ugyanis a csoda úgy működött, hogy aki kezet csókolt, az meggyógyult.

A képen pedig Szent István királyunknak épségben megmaradt jobb keze látható, ami szintén ereklyeként tartunk számon, és amit napjaink a Bazilikában őriznek, mivel ugyancsak csodás erőt tulajdonítanak a kezének.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL