REJTÉLY-MISZTIKA

A történelem 7 legdurvább UFO észlelése - Hiteles leírások, több száz szemtanú

Mi sem támaszthatná alá jobban a modern emberek hitét az ufókban, minthogy már évezredekkel korábban is születtek hiteles beszámolók, több száz szemtanút említő, pontos leírások az idegenekről. Persze mindenbe bele lehet magyarázni, hogy a szemük káprázott vagy természeti jelenséget láttak, de túl sok lenne az egybeesés, kezdve Egyiptommal, Nagy Sándor beszámolójáról nem is szólva, hát, még ami Nürnbergben és a Windsori kastélyban történt…

{KEPGALERIA}

A marseille-i, nizzai és genovai ufók

1608 augusztus 5-én Nizzában is, este 8 óra körül Nizza polgárai látták, amint három, ovális alakú, kissé lapos, de fényes hajók végigszáguldottak az égbolton és az Angyalok öble felé tartottak. A kíváncsi tömeg a kikötőbe sietett, ahonnan alaposan szemügyre vehették az a ufókat, amelyek leereszkedtek a vízre, ám mintegy egy méteres magasságban lebegve megálltak felette. Az öböl vize forrni kezdett és hirtelen pokoli zaj támadt, miközben narancsszínű gőzfelhő szállt fel. A középső hajóból feltűnt a két lény ki vöröses színű öltözetben, amit ezüst pikkelyek borítottak. Majd valami fémszerkezettel a kezükben a vízbe ugrottak és órákon át kerestek valamit. Az emberek ezt és a besötétedést kihasználva, csónakba szálltak, hogy megközelítsék a járműveket, de az ufókat nem lehet átverni a palánkon, mert gyorsan visszapattantak a járműbe, és nagy zaj kíséretében eltűntek.
17 nappal később augusztus 22-én a hajók Genovában jelentek meg. Épphogy leereszkedtek, és ágyúgolyókkal köszöntötték őket a genovaiak. Valószínűleg ezzel jól fel is paprikázták az idegeneket, mert a tudósítás szerint több halálos áldozata is lett a találkozásnak, amit az egyik hajó rejtélyes sugárzása okozott. Más, későbbi források szerint egyszerűen pánikba estek az emberek és egymást taposták el, míg egy másik verzió szerint szimplán halálra rémültek egyesek.
Legközelebb 25-én, Franciaországban, Marseille közelében, a Martigues halászfalu fölött körözött egy űrhajó. A falu lakói másfél órán át figyelték, amiből aztán két alak jött elő és úgy tűnt, mintha párbajt vívnának a szerkezet tetején.

De mi a hóhért kerestek?

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL