REJTÉLY-MISZTIKA

A 7 legkülönösebb Playboy Playmate haláleset – Az utolsót a mai napig rejtély övezi!

Hiába, a szépség sem garancia mindenre, sőt, olykor kimondottan pont, hogy a szép nőket éri az attrocitás. Itt van ez a 7 különleges haláleset, amelynek főszereplői valaha Playmatek voltak a Playboy címlapján, ám tragikus véget ért a sorsuk. Két olyan eset is van közöttük, amit a mai napig rejtély övez.

Meglehetősen tragikus sorssal fejezte be földi pályafutását ez a 7 Playmate:

Dorothy Stratten

Mi történt: A Playmatet megölte a férje és utána megbecstelenítette testét.

A történet:

Dorothy Ruth Hoogstraten mindössze 17 éves volt, amikor a 26 éves klub promóter és Paul Snider segítségével küldött meztelen fotókat készítettek róla a Playboy magazinba. Noha kiskorú volt, de csak egymás szerettek.

Két év múlva Stratten már Los Angelesbe költözött Sniderrel, és nyusziként dolgozott a Century City Playboy Clubban, a vezetékneve rövidítve "Stratten" lett. Végül bekerültek a filmiparba, ahol Stratten összejött a rendezőjével, Peter Bogdanovichdal. Addigra több ember - köztük maga Hugh Hefner is figyelmeztette Strattent Sniderrel kapcsolatban.
Snider azonban nem akarta elengedni, hogy Stratten harc nélkül. Magánnyomozót bérelt, hogy kövesse őt, és 1980. augusztus 14-én úgy döntöttek, hogy találkoznak Snider házában, hogy beszéljenek a válásról. Snider Stratten-t az arcon lőtte majd megbecstelenítette a halott testét, majd lelőtte saját magát is. Snideréket a férfi szobatársai találták meg.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL