REJTÉLY-MISZTIKA

9 történet olyanokról, akiket elraboltak az idegenek - állítólag a hadsereg keze is benne volt

8 ember beszámolójában közös pontnak számít az elrablás, illetve az, hogy valamiképpen részt vett bennük a hadsereg is. Tudomásuk volt az elrablásról vagy a történetek mesélői azt sugallják, hogy tulajdonképpen összedolgoztak az idegenekkel. A 9. történet érdekessége az, hogy abban az esetben az illető önként kereste a kapcsolatot az idegenekkel a hadsereg szolgálatában.

Nem lehet egyértelműen bizonyítani a következő történeteket, de ugyanakkor cáfolni sem tudták teljesen őket azok, akik megpróbálkoztak vele:

Katharina Wilson

Katharina Wilsont szinte egész életében elrabolták gyerekkorától kezdve: „Be kell vallanom, hogy nem értem, miért emlékszem ezekre a forgatókönyvekre, vagy emberrablásokra, vagy minek nevezzük őket. Még azon is gondolkodtam, hogy esetleg valaki valamilyen mechanizmuson keresztül „importálja” ezeket az eseményeket vagy emlékeket a tudatomba.” Wilson olyanokat mesélt, hogy az Egyesült Államok haditengerészetének hajóira vitték és viselkedésmódosítási kísérleteket végeztek rajta, mint az MK-ULTRA-nál.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL