REJTÉLY-MISZTIKA

9 történet olyanokról, akiket elraboltak az idegenek - állítólag a hadsereg keze is benne volt

8 ember beszámolójában közös pontnak számít az elrablás, illetve az, hogy valamiképpen részt vett bennük a hadsereg is. Tudomásuk volt az elrablásról vagy a történetek mesélői azt sugallják, hogy tulajdonképpen összedolgoztak az idegenekkel. A 9. történet érdekessége az, hogy abban az esetben az illető önként kereste a kapcsolatot az idegenekkel a hadsereg szolgálatában.

Nem lehet egyértelműen bizonyítani a következő történeteket, de ugyanakkor cáfolni sem tudták teljesen őket azok, akik megpróbálkoztak vele:

Dr. Karla Turner

Dr. Karla Turner akadémikus és professzionális oktató volt, de mindent feladott, hogy az idegenek általi emberrablásokra összpontosítson, amikor ő és családja nyugtalanító emlékeket idézett fel. Mivel 1996-ban meghalt a mellrák egy agresszív és ritka formájában, amelyet csak találkozásai nyilvánosságra hozatala után fedeztek fel. Turner publikált munkái családja első kézből való találkozásait írják le. Turner meg volt győződve arról, hogy a katonaság összedolgozik az idegenekkel. Szerinte azoknak, akiket elraboltak, joguk van tudni, hogy „részvételüket” hogyan fogják felhasználni az elrablóik. Milyen körülmények között és milyen indokkal fognak részt venni valamilyen jövőbeli forgatókönyvben.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL