REJTÉLY-MISZTIKA

9 történet olyanokról, akiket elraboltak az idegenek - állítólag a hadsereg keze is benne volt

8 ember beszámolójában közös pontnak számít az elrablás, illetve az, hogy valamiképpen részt vett bennük a hadsereg is. Tudomásuk volt az elrablásról vagy a történetek mesélői azt sugallják, hogy tulajdonképpen összedolgoztak az idegenekkel. A 9. történet érdekessége az, hogy abban az esetben az illető önként kereste a kapcsolatot az idegenekkel a hadsereg szolgálatában.

Nem lehet egyértelműen bizonyítani a következő történeteket, de ugyanakkor cáfolni sem tudták teljesen őket azok, akik megpróbálkoztak vele:

Leah Haley

1990-ben Leah Haley visszaemlékezett egy idegen emberrablásra előbb álom formájában majd a hipnózis alatt. Haley 1951-ben született az alabamai Decaturban, okleveles üzleti adminisztrátorként és íróként dolgozott, akinek 1993-ban megjelent Lost Was the Key című könyve, ami az elrablásáról szól. Az következő években elrabolt személyekkel készített interjúi alapján Haley úgy gondolta, hogy nem véletlenül választották ki. Átvészelt egy elrablást a nővérével együtt, és teljesen ismeretlenek állást ajánlottak neki egy közeli katonai bázisokon.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL