REJTÉLY-MISZTIKA

9 hátborzongató szellemtörténet a Fehér Házból

A Fehér Ház jól ismert történelmi nevezetesség, ahol sok híres elnök élt. De tudtad, hogy hátborzongató múltja van? Magának az épületnek a története 1800-ig nyúlik vissza, és John Adams óta minden elnök otthona. Nem csoda, hogy léteznek kísértetjárta Fehér Ház-történetek!

Egyszerre érdekfeszítő és ijesztő ez a 9 félelmetes szellemtörténet a Fehér Házból:

Abraham Lincoln szelleme üdvözli a látogatókat

Abraham Lincoln a Fehér Ház egyik leggyakoribb kísértete. Észrevették, hogy a különféle helyiségek ablakai mögül nézett ki, és kopogott az ajtókon és a falakon. Szelleme állítólag több alkalommal is megjelent a látogatók előtt.

Egy éjszaka 1942-ben, miközben Wilhelmina holland királynő a Fehér Házban tartózkodott, kopogtattak az ajtaján. Kinyitotta, látta, hogy Lincoln szelleme az, aki hagyományos cilindert viselt, és elájult ijedtében.

Egy másik eset a második világháború idején történt, amikor Winston Churchill a Fehér Házba látogatott. Meztelenül és szivarral a kezében lépett ki a fürdőszobájából, erre ott találta Lincoln szellemét a szobájában a kandalló előtt ülve. Churchill ezt kiáltotta: „Jó estét, elnök úr. Úgy tűnik, hogy hátrányos helyzetben vagyok.” Churchill szerint Lincoln szelleme felnevetett és eltűnt.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL