REJTÉLY-MISZTIKA

8 ősi útikönyv a túlvilági élethez - Segít felkészülni és elmulasztani a félelmet

A legtöbb ember mindig is félt a haláltól és attól, ami utána várt rájuk. Ezért születtek már évezredekkel ezelőtt olyan könyvek, amelyek segítenek megismerni a Túlvilágot, útmutatást adnak, és elmondják mit tegyünk, mivel védekezhetünk, hogy megérkezzünk a Fénybe. De ők honnan tudják ezt? Bizonyára már jártak ott, vagy az égiek súgták meg nekik. Ha neked is instrukciókra volna szükséged, itt van hozzá ez a 8 ősi útmutatókönyv!

Popol Vuh

A Popol Vuh-ról azt tartják, hogy az a maja Biblia. Ez eredetileg egy maja kódex, amit lefordítottak spanyolra 1550-ben. Van egy rész benne, ami egy ikertestvérről Hunahpu és Xbalanque-ről szól, akik az alvilágba utaznak. Átverik a Halál urát, aki leengedi őket a másvilágba és még azt is lehetővé teszi, hogy visszatérhessenek. Kalandjukról, vagyis a Maja alvilágról egy részletes térképet készített Xibalba. Xibalba a Paradicsomot keresi, de egy olyan helyet talál, ahol forróság van, örökös sötétség, véres-gennyes folyók és félelmetes emberevő istenségek. Végül az ikrek felfedezik a paradicsomot, de előbb át kell haladniuk a középső világ 9 rétegén, majd még le felé kell menniük majd 13 szintet.
Csak azoknak a majáknak nem kell végig menniük ezen az úton – hanem egyből a paradicsomba kerülnek – akik harc, vagy szülés közben hatak meg, öngyilkos áldozatok voltak, vagy életüket vesztettek a maják kicsit brutális játékaiban.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL