Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 természetfeletti képesség, amivel csak a boszorkányok és a különleges emberek bírnak

Szerző:
Szabó Anna
Boszorkányok, tibeti szerzetesek, indiai guruk és X-menek. Szóval akadnak közöttünk olyan különleges emberek, akik különböző természetfeletti képességet kaptak a születésükkor, esetleg egy baleset során. Hogy miért? Csak az Isten tudja, ne is firtassuk. Mint ahogy azt se, hogy ez áldás vagy átok, mert nekünk, akiknek nincs, nagyon vágyunk rá, míg ők lehet, inkább szabadulnának tőlük, ettől a 7 fantasztikus képességtől!

Jövőbelátás (prekogníció) és clairvoyant

Ez már bizony bizonyított képesség, hiszen rengeteg médium fordult már meg a világban, akik tényleg le is tettek valamit az asztalra kuruzsló társaikkal ellentétben. Jövőbe látni lehetséges előidézett vagy véletlenszerű látomásokkal, de akár álmokkal is. Az ilyen tehetséggel bíró médiumok képesek a lehető legpontosabban megmondani a várható jövőt. Képesek belelátni az eseményekbe és az emberek életébe is.

De ha csak a tisztánlátást (clairvoyant) nézzük, azt szakszerűen úgy fogalmazzák meg, hogy az a tisztánlátó, akinek belső sugallatai és igazolható látomásai vannak valami olyanról, amiről a hagyományos érzékszervi tapasztalás útján nem lehetne tudomása. 

Például ennek a segítségével képesek megtalálni eltűnt személyeket, a távolba nézni más emberek hollétére, meglátni a testükben rejlő betegségeket, az aura színét, de ezzel lehet akár a szellemeket is meglátni ( találékonyan így hívják a halottlátót) és ekképp kommunikálni velük. Szóval ez már egy igen kiterjedt képesség lehet.

E téren szokás vitázni, hogy erre valójában mindenki képes a harmadik szeme megnyitásával, meg hogy eleve minden ember birtokolja gyerekkorától fogja, csak azután elfelejti, így hát ezt tanulható képességnek tartják. Úgyhogy ne irigykedjünk, hanem gyakoroljunk!

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL