REJTÉLY-MISZTIKA

7 megmagyarázhatatlan rejtélyes repülőgép baleset

Különös fénypontok követték, mielőtt lezuhant. Hirtelen eltűnt a radarról, majd két év múlva megkerült. Ilyen és ezekhez hasonló esetek történtek egyes repülőgép járatokkal. Azon kívül, hogy a mind a 7 roppant rejtélyes és a mai napig megmagyarázhatatlan, még egy dolog közös: hogy senki sem élte túl a katasztrófákat.

 Korean Airlines 007

A Korean Airlines Boeing 747-230B New Yorkból tartott Szöulba 1983. szeptember 1-jén, amikor azt egy szovjet SZU-15-ös vadászrepülőgép lelőtte a Japán-tenger felett. Mind a 269 ember meghalt a járaton, köztük Lawrence McDonald amerikai kongresszusi képviselő is.

Eleinte Moszkva tagadta az őt ért vádakat, később viszont elismerték a szovjet vezetők, hogy mi történt. Elmondásuk szerint a gép kémkedett, ugyanis letért a útvonaláról, és a Szovjetunió keleti részei felé tartott. A fekete doboz rögzítette adatokat a Szovjetunió összeomlásáig nem fedték fel.  A pech az, hogy később 1993-ban a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet (ICAO) vizsgálata megállapította, hogy a gép irányváltását navigációs hiba okozta. De mivel még mindig visszatartják az üggyel kapcsolatos bizonyítékokat, ebben sem lehet hinni száz százalékosan.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL