REJTÉLY-MISZTIKA

7 kis titok a titokzatos Hoodoo mágiával kapcsolatban - Pillants be a kulisszák mögé!

Véletlenül se tévesszük össze a Hoodoo mágiát a Voodooval. A vudu, egy ősi nyugat-afrikai vallás. Ellenben a Hoodoo az afroamerikai népi spiritualitás indián és európai hagyományokkal van vegyítve. Ezért sokkal komplexebb is a mitológiája és a mágiája. Most mutatunk 7 kis tárgyat, mágikus praktikát, amit biztos nem tudtál a Hoodooról és annak hatásos varázslatairól!

Négy tolvaj ecete

A Négy tolvaj ecetét fel lehet használni személyi védelemre, betegség megelőzésre, de a nem kívánatos embereket is száműzhetjük vele az életünkből vagy el is átkozhatunk másokat. Állítólag még a pestistől is megvédte azokat a tolvajokat, akiknél volt ebből egy üvegcsényi.
Ugyanis a legenda szerint az pestisjárvány idején egy 4 főből álló rablóbanda fosztogatta a beteg és halott embereket Dél-Franciaországban a Középkorban. A beteg emberekkel érintkeztek, de nem kapták el a kórt. Amikor elfogták őket, az életükért cserébe elárulták, hogy mi az egészségük titka. Különböző gyógynövényeket kevertek egy kevés ecetbe, majd ezzel dörzsölték be kezüket, fülüket, halántékukat.

A gyógynövényekből álló ecetet többféleképpen is felhasználhatják. Felírták az áldozat nevét egy papírra, majd a lapot beáztatják az ecetbe. Ha megszáradt, a lapot elégetik és a rontás rítusához felhasználják a hamuját. Az ecetet magát az ellenség házára is hinthetik, hogy átkot szórjanak az otthonára.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL