REJTÉLY-MISZTIKA

7 beteges módja annak, hogy az ember halhatatlanná váljon - Véletlenül se próbáld ki őket!

Egyesek azért szeretik a vámpírokat, mert halhatatlanok. Több évszázadnyi szórakozás élet, utazás, szabadság pereg le a szemük előtt. Sokan bármit megtettek volna azért – még az életüket is kockáztatták! – hogy örök életűek legyenek. Igaz, sokan be is dobták közben a törölközőt. Mutatunk 7 olyan beteges kísérletet, amivel emberek ’majdnem’ halhatatlanok lettek.

5. Higanymérgezés és a bölcsek köve

A kínai alkimisták szerint a higany volt a kulcsa az élet elixírnek. Ellenben a nyugatiak inkább a bölcsek kövét akarták megalkotni, amely bárkit képes feléleszteni. Lásd a jó öreg Nicholas Flamelt a Harry Potterből, aki tényleg ezen kísérletezgetett.
A higany a bölcsek kövének megalkotásának is fő alapanyaga volt. Persze a higany már a megalkotó egészségére is káros volt. Még Newton is próbálta megalkotnia a bölcsek kövét, három törvénye között. De hát, hogy a higanymérgezés jól ismert tünetei falatozták rövidebbre az életét, mint ami a görcs, zavartság és álmatlanság. Rengeteg tudós vesztette életét a nagy bölcsek kövének hajszolása közben.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL