REJTÉLY-MISZTIKA

6 különös rejtély, avagy eltusolt titok, amely körbe veszi a brit uralkodókat

Gondolnád, hogy egyes brit uralkodók gyanúsan náci szimpatizánsok voltak és ez okozta a vesztüket? És hogy Károly herceg Drakula utóda? Elhiheted, ettől a nem mindennapi 6 rejtélytől, avagy eltusolt titoktól a brit uralkodókkal kapcsolatban, a hajad is égnek fog állni!

.

 

 

Baleset a Sas-sziklánál

György hercegről igencsak csúnya pletykák keringtek, mi szerint ő, Kent hercege pro-náci volt, és kedvelte Adolf Hitlert. Állítólag még biszexuális és drogfüggő is volt. Így mikor 1942-ben rejtélyesen felmondta a szolgálatot a repülőgépe, gyilkosságról beszéltek. Edward Alexander Edmund George herceg V. György király negyedik fia volt, és jóképű volt, népszerű az emberek szemében. Aztán 1934-ben feleségül vette második unokatestvérét, a görög és dániai Marina hercegnőt, de állítólag kapcsolatban volt szerint 19 évig tartó kapcsolata volt Noël Cowarddal is.

1942. augusztus 25-én a második világháború idején György és 15 másik társa elindult egy RAF Sunderland-i repülőcsókon, de röviddel a felszállás után a gép megadta magát és egy merő tűzgolyóvá vált miután a sziklának csapódott.  Mindenkit elégett a fedélzeten, kivéve Andrew Jack-et. Valóban az ellenséges szabotőrök munkája volt? Vagy belső munka volt, hogy így szüntessék meg a németekkel a szimpatizálást? Hozzá kell tenni, hogy az egyetlen túlélővel titoktartási szerződést írattak alá, de Jack végül elmondta a családjának, hogy volt valaki más is fedélzeten, akinek nem kellett volna ott lennie. Vajon György egyik szeretője volt vagy maga a szabotőr? És lehet hogy azért halt meg mert szerette volna pártolni Rudolf Hess békés szándékait?

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL