REJTÉLY-MISZTIKA

6 idegenekkel kapcsolatos incidens a világ egyik legtitkosabb UFO-aktájából

A Kék könyv projekt az azonosítatlan repülő tárgyak vizsgálatával foglalkozó munkacsoport, amelyet az Egyesült Államok Légiereje 1952 márciusától 1969. decemberig végzett. Elhiheted, rengeteg izgalmas és megmagyarázhatatlan UFO-incidenssel kapcsolatos feljegyzés került bele!

Természetesen a világ leghíresebb esete a roswell-i incidens is megtalálható benne. Ám nem ez az egyetlen hajmeresztő UFO-król szóló beszámoló.

 

Kenneth Arnold észlelése

1947-ben egy Kenneth Arnold nevű pilóta magánrepülővel repült Idahóban, amikor 9 ezüstkorongot észlelt, amint a Mount Rainier felett repül. Olyan gyorsan haladtak, hogy becslése szerint több mint 1200 mérföld/órás sebességgel, legalább 10 000 láb magasságban repültek a levegőben. Ez majdnem kétszerese volt a háború alatt használt repülőgépek átlagsebességének. Arnold becslése szerint ezek a tárgyak több mint 100 láb szélesek voltak.

Ezt a megfigyelést azonnal jelentette a hatóságoknak. A kormány azon vitatkozott, hogy ezek a tárgyak valódiak-e, vagy Arnold elképzelte őket. Nem voltak időjárási léggömbök azon a területen, így valóban nem tudtak magyarázatot találni arra, amit látott.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL