REJTÉLY-MISZTIKA

6 hátborzongató prófécia, ami valóság lett

Ősi jósok, látnokok - vannak, akik hisznek jövendöléseikben, de akad számtalan kétkedő is. Ezeknek a prófétáknak sokszor nincs közvetlen kapcsolatuk a tragédiával, amelyet előre meglátnak – mégis, látomásaik, megérzéseik rendre megvalósulnak. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatok sokak szerint beteljesültek, illetve beteljesülnek a mai napig is.

.

Shipton Anya – a prófétaboszorkány

Megjósolta a katolikus kolostorok feloszlatását, azt, hogy Henrik nem jár jól Boleyn Annával, hogy Wolsey meg fog bukni, Henrik fiának Edvárd királynak nehézkes születését és korai halálát és persze anyjáét, Lady Jane Grey-ét, Véreskezű Mária rémuralmát, a spanyol armada támadását és Erzsébet királyné Aranykorát. Egyszóval, amit most olvashatunk a történelemben, azt konkrétan és kompletten még jóval a történések előtt megjósolta Shipton Anya, mint aki csak könyvből olvas.

Előre látta az autót, a repülőgépet, a telefont, a tengeralattjárót, a televíziót, a „vashajókat", a II. világháborút, Viktória királyné és Albert herceg uralkodását és még sok mindent, ami már megtörtént és olyat is, ami még nem történt meg.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL