REJTÉLY-MISZTIKA

6 hátborzongató prófécia, ami valóság lett

Ősi jósok, látnokok - vannak, akik hisznek jövendöléseikben, de akad számtalan kétkedő is. Ezeknek a prófétáknak sokszor nincs közvetlen kapcsolatuk a tragédiával, amelyet előre meglátnak – mégis, látomásaik, megérzéseik rendre megvalósulnak. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatok sokak szerint beteljesültek, illetve beteljesülnek a mai napig is.

.

Vaszilij - a fehérorosz Nostradamus

Vaszilij Nyemcsin az 1400-as években, tehát a XV. században élt. Azt jósolta, hogy a következő században, az 1500-as években feltűnik orosz földön egy „vérszívó vámpír”, azaz egy olyan zsarnok, aki pusztasággá teszi az országot és rengeteg kivégzést hajtat végre. „Ördögtől megszállott gyermekgyilkos”-nak titulálta ezt a meg nem nevezett uralkodót. Hátborzongató az a pontosság, amellyel előre látta Rettegetett Iván eljövetelét (1530-1584), aki valóban nyomorba döntötte az országot, iszonyatos zsarnokságot vezetett be, amelyhez a későbbiek folyamán csak a sztálini rendszer volt hasonlítható (nem véletlen, hogy Sztálin népirtó módszereinek egy részét éppen Rettegett Ivántól kölcsönözte…).

A tizenötödik századi férfiú azt is megjósolta, hogy az oroszok az 1980-as években „három fekete csapást” fognak megélni. Mai magyarázatok szerint feltehetően Csernobil volt az első („csarnobil” a város eredeti orosz-fehérorosz neve, azaz a „fekete” jelzővel kezdődik), a második a Karabahban zajló háború (a „kara” a kaukázusi török nyelvekben feketét jelent) és a harmadik a csarnovcai, rejtélyes eredetű gyermekjárvány – a helység nevében ismét ott lapul a „fekete” szín. De a jóslatokban szó van egy bizonyos „Megjelölt Misáról” is. Aki a mai magyarázók szerint nem lehet más, mint Mihail Gorbacsov, az emlékezetes vörös folttal a fején.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL