REJTÉLY-MISZTIKA

5 valóban megtörtént eset, ami bizonyítja, hogy a Karácsonyi ünnepek egy szellemekkel teli időszak

Karácsony. A fény, a szeretet és a béke ünnepe. Ám egyesek számára fele ennyire sem fényes és mézeskalácsszagú, különösen, ha már meghaltak. Számukra inkább a nyugtalanság ünnepe, ugyanis a Karácsonyi időszakban sokan visszatérnek az élőkhöz a fényt és a szeretetet keresve vagy csak bolyongani, hogy elmúlt életüket és elkövetett bűneiket sirassák. Itt van 5 valóban megtörtént Karácsonyi eset!

{KEPGALERIA}

V.Page története – A rokon látogatása

Karácsony ideje volt 1995-ben vagy '96-ben és a nagynéném házában voltunk Észak Dakotában. Néhány családtaggal a nappaliban néztük a televíziót, a gyerekek a szobában játszottak, vagy aludtak. A nagybácsimmal és nagynénémmel, ültünk az asztalnál és együtt kirakósoztunk. Az unokatestvérem, aki egy kaszinóban dolgozott, éjfél vagy 01:00 körül jött haza.

Este, mielőtt belépett volna a házba, benézett az ablakon, és látta, hogy a nagybátyám ül velem szemben az asztalnál. Nem gondolt semmi rosszra és bejött a házba. Ahogy leültünk beszélgetni, rám nézett, és megkérdezte, hogy ki állt mellettem néhány perccel ezelőtt. Azt mondtam neki, hogy senki. Mire ő: " De igen, ott állt valaki melletted. Úgy nézett ki, mint az anyád, és játszott a hajaddal."

Hozzáteszem csak 12 vagy 13 éves lehettem akkor és ez nagyon megrázott. Mivel édesanyám a szülinapja előtt halt meg 1992-ben, egy héttel Karácsony előtt. Az unokatestvéreim megesküdtek, hogy akkor nem voltak a szobában és a nénikémék sem láttak semmit. De nem bírtunk rájönni, hogy ki lehetett az. Azóta karácsonyi időben, mindig valami furcsa mindig történik ... és azt gondolom, hogy olyankor anya látogat el hozzánk.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL