Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 valóban megtörtént eset, ami bizonyítja, hogy a Karácsonyi ünnepek egy szellemekkel teli időszak

Szerző:
Szabó Anna
Karácsony. A fény, a szeretet és a béke ünnepe. Ám egyesek számára fele ennyire sem fényes és mézeskalácsszagú, különösen, ha már meghaltak. Számukra inkább a nyugtalanság ünnepe, ugyanis a Karácsonyi időszakban sokan visszatérnek az élőkhöz a fényt és a szeretetet keresve vagy csak bolyongani, hogy elmúlt életüket és elkövetett bűneiket sirassák. Itt van 5 valóban megtörtént Karácsonyi eset!

{KEPGALERIA}

Mel története – Angyali kórus

Karácsony estéjén 1978-ben, olyan 03:00 Klamath Falls-ban, Oregonban, egy kórus éneklésére ébredtem. A ház új építésű volt, és több mérföldre volt a legközelebbi templom. Feszültem figyeltem, hátha megértem a dalt, de számomra érhetetlen nyelven volt, igen magas, de szép hangon. Még soha nem hallottam hasonlót se. Olyan érzetem lett, mintha "angyali" zenét hallanék, tele szeretettel, tisztelettel és örvendezéssel, ami boldogsággal töltötte meg a szívemet. Ez valóban egy mennyei kórus lehetett.
Megvizsgáltam a televíziót, de ki volt kapcsolva, mint ahogy azt a rádió is. Rajtam kívül nem hallotta más és odakint sem énekeltek. Egyszerűen tökéletes harmóniában állt a férfiak és a nők hangja. Kb. 10 percig, de megható volt és egy örök emlék marad.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL