REJTÉLY-MISZTIKA

5 összeesküvés elmélet, ami állítólag igaz

Sok összeesküvés-elmélet gúnyolódott velünk már évek óta. Szinte minden évben az emberek új történelmi vagy látszólag megmagyarázhatatlan eseményeket próbálnak megfejteni. Olykor egészen hajmeresztő dolgokkal, máskor szokatlan tényekkel rukkolnak elő, megint más alkalommal viszont úgy néz ki, beletrafálnak… kezdetben nevetségesnek tűnt ez az 5 elmélet is, de valójában nagyon úgy festenek, hogy igazak!

{KEPGALERIA}

1. William Shakespeare. Létezett vagy sem? Ez itt a kérdés…

A világ minden tájáról vannak olyan emberek, akik nagyon szkeptikusak Shakespeare-rel kapcsolatban. Vajon létezett? Tegyük fel, hogy igen. De tud e valaki ennyire összetetten, jól informáltan írni anélkül, hogy kapott volna bármilyen nevelést? Hiszen nem nemesi családból származott.

 2011-ben megjelent az Anonymous című film, ahol Shakespeare-t olyan átlagos színészként mutatták be, aki minden olyan művet vállalt, amelyet Edward de Vere, a drámaíró írt. A filmben Oxford grófja, aki a társadalmi helyzete miatt nem engedheti meg magának, hogy nyíltan elmondja véleményét, színpadi művekbe rejti azokat, amit az említett drámaíróval írattat meg, aki mégsem meri a neve alatt megjelentetni a műveket és félelmében a Shakespeare nevű színésznek adja át a feladatot. Természetesen a Shakespeare-szakértők teljesen egyetértenek ezzel a nézőponttal. Az események ezen verziója azonban már több mint 100 éve létezik, és ez tűnik a legbiztosabbnak.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL