REJTÉLY-MISZTIKA

5 ok, amiért az Egyesült Államok kormánya már nem nevet az ufókon

A Kék könyv projekt az azonosítatlan repülő tárgyak vizsgálatával foglalkozó munkacsoport, amelyet az Egyesült Államok Légiereje 1952 márciusától 1969. decemberig végzett. Azt gondolnád, hogy a pánikkeltés elkerülése végett igyekeztek eltusolni az ufókkal kapcsolatos eseteket, de kiderült, hogy igazából maguk sem hittek a létezésükben és meggyőző bizonyítékok ellenére is a kormány csak arra várt, hogy megszűnjenek a jelenségek. Ám ennél az 5 rendkívül hiteles beszámolónál már komolyan fontolóra kell venni, hogy talán mégiscsak léteznek az idegenek.

Talán ezek a leghitelesebb beszámolók, amelyek alátámaszthatják az idegenek létezését:

5. Cua Viet folyón cirkáló hajó felrobbanása (1968. június)

A három éves koreai háború alatt több tucat UFO-megfigyelés történt, 42-őt másodlagos tanúk támasztottak alá. Egy esemény azonban kiemelkedik. 1951 májusában az amerikai csapatok a koreai Chorwonban voltak, és figyelték, ahogy a tüzérség bombázza az ellenséget. Hirtelen egy narancssárgán izzó tárgy – mint egy halloween-i tök - jelent meg a közeli hegy tetején, és gyorsan leereszkedett az amerikai vonal felé. Az UFO kék-zöld fényt kezdett magából árasztani. Az egyik közlegény, Francis P. Wall engedélyt kért és kapott, hogy lőjön az M-1 puskájával az UFO-ra. A válasz támadás volt és valamilyen sugár találta el a férfit. Wall emlékezett rá, hogy testében bizsergést, égést tapasztalt. Három nap múlva Wall vérhassal és nagyon magas fehérvérsejtszámmal küzdött, hasonlóan a sugármérgezéshez.

Tizenhét évvel később Amerika újabb háborúban volt, ezúttal Vietnamban. George Filer kapitány hírszerző tiszt volt, aki naponta tájékoztatta George S. Brown tábornokot, a vietnami légi műveletek parancsnokhelyettesét. 1968. június 16-án éjfél után a PCF-12 jelzésű járőrhajó rutin éjszakai járőrözést végzett a Cua Viet folyón. A PCF-19 szerint azonosítatlan fények támadták meg, amelyeket „ellenséges helikoptereknek” hívtak, amelyek furcsa fénnyel világítottak. Az egyik fény erősen villant, és a PCF-19 felrobbant. Végül a fényeket egy pár F-4-es űzte el.

 forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL