REJTÉLY-MISZTIKA

5 ok, amiért az Egyesült Államok kormánya már nem nevet az ufókon

A Kék könyv projekt az azonosítatlan repülő tárgyak vizsgálatával foglalkozó munkacsoport, amelyet az Egyesült Államok Légiereje 1952 márciusától 1969. decemberig végzett. Azt gondolnád, hogy a pánikkeltés elkerülése végett igyekeztek eltusolni az ufókkal kapcsolatos eseteket, de kiderült, hogy igazából maguk sem hittek a létezésükben és meggyőző bizonyítékok ellenére is a kormány csak arra várt, hogy megszűnjenek a jelenségek. Ám ennél az 5 rendkívül hiteles beszámolónál már komolyan fontolóra kell venni, hogy talán mégiscsak léteznek az idegenek.

Talán ezek a leghitelesebb beszámolók, amelyek alátámaszthatják az idegenek létezését:

4. Malmstrom bázis UFO incidense (1967. március)

1967-ben Robert Salas rakétacsata-parancsnok-helyettes a Malmstrom légierő bázison furcsa hívást kapott a biztonsági vezetőtől: egy UFO lebegett a bázis felett. Az UFO - narancssárga és piros pulzáló, ovális alakú tárgy - az elülső kapunál lebegett. Hirtelen 10 rakéta működésképtelené vált. Alig egy héttel korábban hasonló esemény történt az Echo-Flight ugyanazon parancsnokság alatt. Két rakétasiló felett ufók lebegnek. Röviddel ezután a 10 rakétájuk működésképtelenné vált. Elméletileg egy elektromágneses impulzus okozhatta a meghibásodást.
Az ufók 1992-ben, 1995-ben és 1996-ban, de még 2010-ben is, újra megjelentek a Malmstrom felett. De 1963 és 1996 között több tucat UFO-megfigyelés történt rakétalétesítmények vagy fegyvertároló területek felett.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL