Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 megtörtént reinkarnációs eset - Valós esetleírások

Szerző:
Szabó Anna
A reinkarnáció szó szerint „ismét húsba hatolást” jelent. A hit abból indul ki, hogy az ember halálakor valódi élete nem alszik ki, csupán a testet veti le a lélek, illetve a szellem. A nyugati ember persze hiszi is, meg nem is, hogy létezik újjászületés, ezért álljon itt 5 esetleírás, mely Ian Stevenson reinkarnáció-kutató megfigyeléseiből ered.

 

Ian Stevenson évtizedekig vizsgálta a reinkarnáció-jelenségek igazságtartalmát, valóságmagját. Az adatokat mindig a helyszíneken ellenőrizte, a legszigorúbb tudományos módszereket alkalmazta, az összes esetleges ellenvetést figyelembe vette és megcáfolta. A reinkarnáció húsz emlékezetes esete című munkájában 20, különösen érdekes esetet ír le. Mi most ezek közül mutatjuk az 5 legérdekesebbet:


 

 

4. Henry Elkin története

Henry 1899-ben, Angoonban született. Születésekor észrevették, hogy két hatalmas anyajegy éktelenkedik rajta – egy a jobb mellén, egy pedig a bal lapockáján. A két anyajegy pontosan olyan volt, mint egy puskalövés be- és kimeneteli nyílása. Amikor egyszer a községházára tartott a szüleivel, a kisfiú kijelentette, hogy látta a nagyanyját az egyik padon ülni. Ráadásul később megnevezte azt a nagybácsiját is, akit az egyik harcban lelőttek, és akinek testébe ugyanott hatolt be a golyó, ahol Henry Elkin anyajegye helyezkedett el. Az égvilágon mindent tudott a nagybátyjáról, még a csata színhelyét is leírta, sőt sebesülésének egészen apró részleteit is elmesélte.

rejtély misztika reinkarnáció előző élet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL