REJTÉLY-MISZTIKA

5 megtörtént reinkarnációs eset - Valós esetleírások

A reinkarnáció szó szerint „ismét húsba hatolást” jelent. A hit abból indul ki, hogy az ember halálakor valódi élete nem alszik ki, csupán a testet veti le a lélek, illetve a szellem. A nyugati ember persze hiszi is, meg nem is, hogy létezik újjászületés, ezért álljon itt 5 esetleírás, mely Ian Stevenson reinkarnáció-kutató megfigyeléseiből ered.

 

Ian Stevenson évtizedekig vizsgálta a reinkarnáció-jelenségek igazságtartalmát, valóságmagját. Az adatokat mindig a helyszíneken ellenőrizte, a legszigorúbb tudományos módszereket alkalmazta, az összes esetleges ellenvetést figyelembe vette és megcáfolta. A reinkarnáció húsz emlékezetes esete című munkájában 20, különösen érdekes esetet ír le. Mi most ezek közül mutatjuk az 5 legérdekesebbet:


 

 

4. Henry Elkin története

Henry 1899-ben, Angoonban született. Születésekor észrevették, hogy két hatalmas anyajegy éktelenkedik rajta – egy a jobb mellén, egy pedig a bal lapockáján. A két anyajegy pontosan olyan volt, mint egy puskalövés be- és kimeneteli nyílása. Amikor egyszer a községházára tartott a szüleivel, a kisfiú kijelentette, hogy látta a nagyanyját az egyik padon ülni. Ráadásul később megnevezte azt a nagybácsiját is, akit az egyik harcban lelőttek, és akinek testébe ugyanott hatolt be a golyó, ahol Henry Elkin anyajegye helyezkedett el. Az égvilágon mindent tudott a nagybátyjáról, még a csata színhelyét is leírta, sőt sebesülésének egészen apró részleteit is elmesélte.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL