REJTÉLY-MISZTIKA

5 megtörtént reinkarnációs eset - Valós esetleírások

A reinkarnáció szó szerint „ismét húsba hatolást” jelent. A hit abból indul ki, hogy az ember halálakor valódi élete nem alszik ki, csupán a testet veti le a lélek, illetve a szellem. A nyugati ember persze hiszi is, meg nem is, hogy létezik újjászületés, ezért álljon itt 5 esetleírás, mely Ian Stevenson reinkarnáció-kutató megfigyeléseiből ered.

 

Ian Stevenson évtizedekig vizsgálta a reinkarnáció-jelenségek igazságtartalmát, valóságmagját. Az adatokat mindig a helyszíneken ellenőrizte, a legszigorúbb tudományos módszereket alkalmazta, az összes esetleges ellenvetést figyelembe vette és megcáfolta. A reinkarnáció húsz emlékezetes esete című munkájában 20, különösen érdekes esetet ír le. Mi most ezek közül mutatjuk az 5 legérdekesebbet:


 

 

3. Charles Porter története

Charles Porter gyerekkorában azt állította, hogy ő anyja fivérének a reinkarnációja. Tudni kell, hogy a nagy bácsit a tlingit indiánok egyik törzsi összecsapáskor lándzsaszúrással ölték meg. A kisfiú meg is nevezte azt az indián férfit, aki a nagybátyját megölte, és a törzs feljegyzéseiben meg is találták a férfi nevét. Charles Porter ismerte nagybátyja életének minden apró mozzanatát, hosszan mesélte is a részleteket. Jobboldalt, a mája tájékán egy 3 cm hosszú és 1 cm széles anyajegy volt, amely pontosan megfelelt egy tlinglit lándzsa szúrása méreteinek. Charles Porter 1907-ben született.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL