REJTÉLY-MISZTIKA

5 kókler spiritiszta, akiket a törvény is elővett - Akkora átverések kiötlői, hogy a hajad égnek áll

Te mit éreznél, ha azt mondanák neked, ott áll melletted a nagyid szelleme, vagy valakié, akit imádtál és megsimogatná az arcodat? Elolvadnál és elbőgnéd magad. De mit éreznél azután, ha kiderülne, hogy valójában csak a médium ügyes húzása volt? Érthető, hogy pipa lennél. Mint amilyen felbőszültek voltak azok az emberek is, akiket ez az 5 kamu spiritiszta jól átejtett…

 

 

Nem csak a ma emberét izgatja annyira a szellemvilág, a holtak és a spiritizmus. Már a 17-18. században is akadtak híveik és temérdek spiritiszta, akik ajtót nyitottak a holtak birodalmára. Van, akinek tényleg sikerült. Ám a többség inkább csak port hintett az emberek szemébe, ahogy ez az 5 fantasztikus kókler is, akik elképesztő átverések kifundálói voltak és a törvény kezére is adták a többségüket.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

A megragadott szellem

F. W. Courtney elég nagy cselekedetet hajtott végre szertartásai alatt, akit "teljes alakú materializálónak" neveztek, mert képes volt felszólítani a szellemeket, hogy mutassák meg magukat a szeánsz alatt. Eredetileg Kaliforniából költözött Courtney Detroitba, hogy megcsinálja a szerencséjét. Körülbelül egy hónapig tartott ki ez a szerencse, míg egy napon 1893-ban lebukott.

William Cox részt vett Courtney utolsó ülésein Detroitban.  Courtney épp valakinek az elhunyt feleségét hívta, mikor Cox a fejébe emelte, hogy kiszállj a székéből, és elfogja a szellemformát. A szellem helyett pedig Cox Courtney-t ragadta meg. Zűrzavar tört ki. Valaki felkapcsolta a lámpákat, és Courtney abban pillanatban kapta le a nadrágját, hogy elmenekülhessen Coxtól.

Courtney megpróbált elmenekülni a szobából, miközben egy nevet kiáltott és egy asszony rohant be a szobába egy revolverrel a kezében, amit Cox fejéhez szegezett. Végül az sült ki az egészből, hogy Courtney felajánlotta, hogy elhagyja a várost, ha az emberek nem hívják a rendőrséget. Megegyezték, és kénytelen az álspiritszta mindenkinek visszaadta a pénzét. Ezután Mr. Courtney fogta a jelmezeit, parókait és sminkjét, és elhagyta a nagyvárost. Ahogy elment, a többi spiritiszta azzal fenyegetőzött, hogy megölik, ha valaha is megpróbálna visszatérni.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL