Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

4 félelmetes, de érdekes, modern okkult rituálé - Inkább ne próbáld ki őket!

Szerző:
Szabó Anna
Nem tudni pontosan az eredetüket, hogy kitől, honnan származnak, de vannak és az emberek az idők folyamán szerették tesztelni őket. Nem tudni, hogy beválnak-e vagy sem. De vajon érdemes kísérletezni? Állítólag ezek az okkult ceremóniák igen veszélyesek is lehetnek, de szerencsét és sikert adhatnak, vagy kommunikálhatunk általuk a szellemekkel. Állítólag bárki kipróbálhatja ezt a 4 rejtélyes rituálét, de nem ajánlják!

.

 

 

 

Magányos bújócska

Ez a játék eredetileg Japánból ered, de egyáltalán nem gyerekeknek találták ki.
Először is egy kitömött babából el kell távolítani az eredeti tömést és kicserélni annyi rizzsel, hogy visszanyerje a formáját. A tömésbe kell tenni a saját körmödből is. Varrd össze, majd tölts meg egy kádat vízzel, illetve egy poharat sós vízzel, amelyet el kell rejtened egy másik szobába, ahol kell egy működő televíziónak is lennie, amit előtte megáldottak.
Kezdődhet a ceremónia. Adj a babának nevet (ne a sajátodat), és pontosan három órakor ismételd el háromszor ezt: “(a baba neve) te jössz”. Aztán merítsd bele a babát a kádba, kapcsold le a világítást és térj vissza egy biztonságos helyre. Csukd be a szemedet és számolj tízig, aztán fogj egy kést és térj vissza a fürdőbe. Vedd fel a babát és ismételd a következőt: „Megtaláltalak, (baba neve)”, és szúrd le. Aztán mondd el a babának, hogy “(baba neve), te jössz!”) és helyezd el a fürdőszoba szekrényére, és gyorsan térj vissza a másik helységbe. Hörpintsd fel a felét a sós víznek, ne nyeld le, csak tartsd a szádban. Most indulj el a baba keresésére, ugyanis elmondások szerint nem lesz a helyén. Keresd a házban addig, amíg meg nem találod, majd locsold rá a sós vizet és köpd rá a szádban lévőt is. Mondd el háromszor, hogy “nyertem”. Hogyha mindent jól csináltál, akkor a TV képernyője megváltozik, és a szellemek hajlandóak kommunikálni veled a képernyőn át.

 

rejtély misztika szellem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL