Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

4 félelmetes, de érdekes, modern okkult rituálé - Inkább ne próbáld ki őket!

Szerző:
Szabó Anna
Nem tudni pontosan az eredetüket, hogy kitől, honnan származnak, de vannak és az emberek az idők folyamán szerették tesztelni őket. Nem tudni, hogy beválnak-e vagy sem. De vajon érdemes kísérletezni? Állítólag ezek az okkult ceremóniák igen veszélyesek is lehetnek, de szerencsét és sikert adhatnak, vagy kommunikálhatunk általuk a szellemekkel. Állítólag bárki kipróbálhatja ezt a 4 rejtélyes rituálét, de nem ajánlják!

.

 

 

 

A sötét tükörkép

Ehhez a rituáléhoz tükrökre és gyertyákra lesz szükség. Ez a rituálé azon a régi hiedelmen alapul, hogy a tükörképünk a létezésünk sötét oldalát mutatja. Éppen emiatt, amikor összetörünk egy tükröt, akkor balszerencsét hozunk magunkra, mert kiszabadítjuk a tükörben rekedt negativitást.
A szeánszhoz célszerű a legöregebb tükröt használni, és közvetlen hajnal előtt tenni a következőket: nézz bele a tükörbe, koncentrálj a saját képedre, fektesd bele a saját energiádat, majd lélegezz a tükör felületére, hogy bepárásítsd majd a felületet. Minden résztvevő tegye meg ugyanezt, amennyiben többen csináljátok. Aztán gyújtsatok meg egy gyertyát, és tegyétek olyan közel a tükörhöz, hogy bekormozza.
Ezután kell valaki, aki önként összetörni a tükrét. Állítólag ez rengeteg negatív energiát fog felszabadítani a tükör közelében. Úgy tudni, hogy a negativitás csak rövid ideig fog tartani és később ez jó szerencsét és sikert fog hozni az életedben.
Az üröm az örömben az, hogy ilyenkor úgy védheted meg magadat a tükör negativitásától, ha te is elvégzed a ceremónia végét, hogy ne szállhasson rád az esetleges gonosz, aki így tovább vándorol más résztvevőkre, kivéve, ha mind összetörték a tükreiket.

rejtély misztika szellem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL