Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

3 igazi paranormális történet, amik rendőri aktákból származnak

Szerző:
Szabó Anna
Nem is gondolnád, de még a rendőrségnek is sikerül belefutnia a megmagyarázhatatlanba. Félretéve az X-aktákat, valóban vannak olyan esetek, amire még a hivatalos esetek sem tudnak magyarázatot adni. Mert attól még, hogy nekik lenne dolguk hinni a természetfelettiben, ennek ellenére az a világ nagyon is megtalálhatja őket… íme 3 paranormális eset, ami rendőri jelentésekből származik.

.

 

 

Igazság az ismeretlenből

Mark, - érthető okokból nem ez a valódi neve - egy rendőrnyomozó, alig két éve dolgozott Oregon államban a kapitányságon, amikor furcsa esettel találkozott. Egyik nap érdekes telefonhívást kapott, amelyben egy nő kért segítséget, miszerint egy férfi fegyvert tart a fejéhez. Mark és a társa kimentek a helyszínre és a nő sírva ismételgette: „rám lőtt, rám lőtt”, de nem voltak erre utaló jelek. A férfi megnyugtatta, hogy senki sem lőtt rá. Miközben beszélt hozzá, megtudta, hogy a nőnek nincs családja, és nem akarta elhagyni a lakását sem. Végül a nő megnyugtatta őket, hogy minden rendben lesz, így a rendőrök elhagyták a helyszínt.
A műszak végén a kapitányságon elmesélték a történteket. Egy másik nyomozó döbbenten mondta, hogy ő ismeri az esetet. Hat évvel ezelőtt ugyanezt a nőt megölte a férje, de sohasem tartóztattak le senkit.
Két évvel később Mark egy új nyomozót képzett ki, amikor újabb telefonhívást kapott ugyanattól a nőtől, aki annyit mondott, hogy a férje most a házban van és pisztoly van nála. A házba belépve egy férfit találtak a földön ülve és kezét az égbe tartotta. Hamarosan kiderült, hogy ő gyilkolta meg a feleségét. Megbilincselték, elvitték és a férfi 20 év börtönt kapott. Azóta nem érkezett hívás a halott feleségtől…

szellem rejtély paranormális misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL