REJTÉLY-MISZTIKA

3 hihetetlen beszámoló, amelyben az emberek megtapasztalták az angyalok hatalmát

Hiszel az angyalokban? Ha igen, akkor ennek a 3 embernek a története még inkább meggyőzhet arról, hogy valóban léteznek. Amennyiben nem hiszel bennük, talán épp ezek az esetek gondolkodtatnak majd el és jutsz arra a következtetésre: több ez a világ, mint amennyit látunk belőle.

Döbbenetes a következő 3 beszámoló, amelyben az angyalok beleavatkoztak mások életébe:

Az angyal, aki segített beindítani az autót

1980-ban Deb egyedülálló anya két csecsemővel élt a kaliforniai San Bernardino megyében. Időnként a szüleire bízta a gyerekeit. Szerencsére szülei csak kb. 30 mérföldre laktak Alta Lomában. Deb általában eldobta a gyerekeket a szüleihez, majd elment a dolgára, este pedig értük ment.

Egy este Deb elhozta a gyerekeit és hazaindult. Viszonylag késő volt, körülbelül 23:30 körül. Deb egy régi autót vezetett, amiben nem működött az üzemanyag jelző. Aznap éjjel félúton megállt az autó.

Deb nem tudta, hogy mit tegyen. A gyerekek aludtak és mérföldes sétára volt a benzinkút. Akkoriban még nem volt mobilja, így segítséget sem tudott kérni.

"A fejemet a kormánykerékre tettem, miközben egy rövid és pánikkal teli imát mondtam." - mesélte. "Még csak nem is fejeztem be, amikor valami az ablaknak csapódott."
Felnézett, és látta, hogy egy fiatalember áll ott, aki Deb becslése szerint körülbelül 21 éves lehetett. A férfi intett neki, hogy görgesse le az ablakon. "Emlékszem, hogy meglepődtem -
mondja Deb -, de még a legcsekélyebben félelem sem volt bennem, bár általában félek.”

A férfi segített neki beindítani az autót, aki utána hirtelen eltűnt. Deb kocsija tovább gördült le a dombról, amíg el nem érte a következő benzinkutat. Ő és a gyerekei, akiknek mesélte, mi történt, szentül hiszik, hogy egy angyal segített nekik.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL