REJTÉLY-MISZTIKA

3 hátborzongató eset kórházi kísértetekről

Találós kérdés: Hol van igazán sok szellem? A temetőben. És még? Hát persze, hogy a kórházakban, ahol nap, mint nap halnak meg emberek, akik nem készültek fel a halálra, hirtelen távoztak el vagy más szörnyű okokkal kerültek az intézménybe, gyilkosság áldozatai lesznek és ért ott véget az életük. Legalábbis a földi. Íme 3 nagyon parás történet nővérek, ápolók beszámolóiból.

Rengeteg kórházban dolgozó személy lát, tapasztal, érez, különös, szokatlan dolgokat. Nem is csoda, hiszen egy karnyújtásnyira vannak, dolgoznak a haláltól. Sötét árnyak, elsuhanó alakok, hirtelen változó hőmérséklet, suttogás, tárgyak elmozdulása, ez mind-mind mindennapos lehet bármely kórházban. De sokan nem szívesen beszélnek erről, pedig így van. Sőt, talán még az érzékenyebb kórházban lakó személyek vagy látogatók is sűrűn tapasztalnak ilyen eseteket. Mert a kórházak a szellemek tárháza telis tele odakötött lelkekkel.

Érdekes momentum az is, hogy sok történetben állatok is szerepelnek, különösen a macskák, és kutyák, akik kitartóan ülnek gazdáik mellett vagy szellemformában jelennek meg, ám ha ténylegesen, akkor gyakran előfordul, hogy akihez legközelebb leülnek, az fog hamarosan eltávozni...

Jöhetnek a parás történetek?

 

„Ne engedje, hogy elvigyen”

A történetet egy az onkológián dolgozó nővér mesélte el. Egyik betegének már csak napjai voltak hátra. Többnyire eszméletlenül feküdt a beteg, ám egyik nap magánál volt. Bement hozzá a nővér és azt tapasztalta, hogy a páciens rémült volt, és a nővértől kért segítséget a következő szavakkal: „Ne engedje, hogy elvigyen!”.
A nővér megijedt, de nem tudta hova tenni a beteg kérését, így meg kérdezte hogy érti, mire a beteg maga fölé mutatott, és annyit mondott, hogy: „Az a feketeség” – felelte a beteg, és perceken belül meghalt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL