REJTÉLY-MISZTIKA

3 hátborzongató eset kórházi kísértetekről

Szerző:
Szabó Anna
Találós kérdés: Hol van igazán sok szellem? A temetőben. És még? Hát persze, hogy a kórházakban, ahol nap, mint nap halnak meg emberek, akik nem készültek fel a halálra, hirtelen távoztak el vagy más szörnyű okokkal kerültek az intézménybe, gyilkosság áldozatai lesznek és ért ott véget az életük. Legalábbis a földi. Íme 3 nagyon parás történet nővérek, ápolók beszámolóiból.

Rengeteg kórházban dolgozó személy lát, tapasztal, érez, különös, szokatlan dolgokat. Nem is csoda, hiszen egy karnyújtásnyira vannak, dolgoznak a haláltól. Sötét árnyak, elsuhanó alakok, hirtelen változó hőmérséklet, suttogás, tárgyak elmozdulása, ez mind-mind mindennapos lehet bármely kórházban. De sokan nem szívesen beszélnek erről, pedig így van. Sőt, talán még az érzékenyebb kórházban lakó személyek vagy látogatók is sűrűn tapasztalnak ilyen eseteket. Mert a kórházak a szellemek tárháza telis tele odakötött lelkekkel.

Érdekes momentum az is, hogy sok történetben állatok is szerepelnek, különösen a macskák, és kutyák, akik kitartóan ülnek gazdáik mellett vagy szellemformában jelennek meg, ám ha ténylegesen, akkor gyakran előfordul, hogy akihez legközelebb leülnek, az fog hamarosan eltávozni...

Jöhetnek a parás történetek?

 

rejtély misztika szellem kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL