REJTÉLY-MISZTIKA

10 jel, amely szerint befolyásolhatták az idegenek az ókori Egyiptomot

Az ókori Egyiptom az emberiség történelmének egyik legtitokzatosabb civilizációja. Az infrastruktúra és a technológia nyilvánvaló bizonyítékát hagyta maga után, ami rendkívüli és egyedülálló volt. Manapság még mindig lenyűgöz bennünket az, amit az ókori Egyiptomnak sikerült megvalósítania, és továbbra is azt kérdezzük magunktól, hogyan lehettek ilyen bonyolult dolgokra képesek? Csak nem az idegenek segítségével?

A modern tudomány még mindig nem tudja megmagyarázni az egyiptomiak néhány eredményét, emiatt egyesek úgy vélik, hogy az idegenek keze van a dologban:

Piramisok

Hogyan építették a földön az ókori egyiptomiak a piramisokat? Látványos kialakításuk és felépítésük óriási szakértelmet igényelt. Az egyiptomiak mégis valahogy megtalálták a módját, hogy Egyiptomban nem egy, hanem több piramist építsenek. Richard Coslow szakember szerint csak egy kőhöz lenne szükség tíz férfira, hogy felemeljenek 400 kilogrammot. Ez gyakorlatilag lehetetlen. A blokkokat olyan pontosan vágták le, hogy azt gondolnád, számítógépeket és gépeket használtak erre. Ráadásul a Nagy Piramis kerülete és az eredeti magasság aránya megegyezik a pi értékével.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL