REJTÉLY-MISZTIKA

10 idegeket nem kímélő városi szellemtörténet - Sokan rettegnek attól, hogy igazak!

A világon, szinte kivétel nélkül minden városnak meg vannak a maga jellegzetes legendái és szellemtörténetei. Némelyikük nemhogy hátborzongatónak, de igen hihetetlennek is tűnik. Márpedig a legendákról azt mondják, lehet valóság alapjuk. Mint ennek a 10 elképesztően félelmetes, nagyon parás szellemtörténetnek, amikben sokan hisznek a beszámolók alapján?

{KEPGALERIA}

Egyedülálló fonat

Sok érdekes történet kering Kínában a Szellem Fesztivál idejéről. Az egyik legveszedelmesebb egy lányról szól, akit úgy hívnak „egyedülálló fonat”. A lánynak eredetileg egy hosszú fonata volt. A barátjával Hong Kongba tartott, csakhogy a vonaton kifogták az ellenőrzést. Mivel illegális bevándorló volt, úgy döntött, hogy kiugrik a vonatból, amíg mozgásban van. Csakhogy a haja beleakadt az ablakkeretbe és állítólag leszakadt a haja az arcán lévő bőrrel együtt. Másnap felfedezték, ahogy a vérében fekszik. A barátja soha nem tért vissza, hogy megtudja a sorsát, és egyszerűen folytatta az életét, mintha barátnője soha nem létezett volna.

Egy diák egyszer azt mesélte, amikor a Single Braid Road-on sétált, látott egy magányos, háttal álló lányt, szép hosszú hajfonattal. Odament hozzá megkérdezni segíthet-e, megérintette a vállát és mikor megfordult a lány, nem volt arca. Aztán eltűnt a szeme előtt.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL