REJTÉLY-MISZTIKA

10 hely, ami ugyanolyan misztikus és természetfeletti, mint a Bermuda-háromszög

Rejtélyes eltűnések. Mintha a föld nyelné el az embereket, a hajókat, a repülőgépeket. Az idegenek rabolják el őket vagy az ilyen helyeken megtalálható mágneses anomáliák kavarnak be? Netán párhuzamos világokba csúsznak át az áthaladók? Van 10 kevéssé ismert, pedig ugyanolyan hírhedt, misztikus és veszélyes övezet, mint a Bermuda-háromszög!

A Bennington-háromszög

A délnyugat Vermontban található a Bennington-háromszög és öt rejtélyes eltűnés-sorozatnak a színtere, amelyek 1945 és 1950 között történtek, de nincs köztük semmilyen kapcsolat.

Az első: 1945. november 12-én a 75 éves Middie Rivers egy vadászatott vezetett. A visszafelé lehagyta a csoportját és soha többé nem látták.

A 18 éves Paula Welden, másodéves volt a Bennington College-ban. 1946. december 1-én elment hegyet mászni. Soha többé nem került elő.

1949. december 1-én James E. Tetford veterán egy buszon tartott hazafelé Bennington Soldier’s Home-ba. A szemtanúk látták a buszon a megálló előtt, de amikor a busz megállt, már nem volt sehol, de a csomagjai a buszon maradtak.

1950. október 12-én eltűnt a 8 éves Paul Jepson miközben az anyja disznókat etetett. Egy jól észrevehető piros kabátot viselt, de egy mentőosztag így sem találta meg.

1950. október 28-án tűnt el Frieda Langer, aki az unokatestvérével túrázott a Glastenbury-hegyen. Belecsúszott egy patakba, ezért úgy döntött, gyorsan visszamegy és átveszi a ruháját. Persze ő sem került elő többé, legalábbis élve, mert a testét meglelték 1951. május 12-én egy olyan területen, amit már többször is átnéztek. A teste annyira szét volt roncsolva, hogy a halál okát sem lehetett megállapítani.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL