REJTÉLY-MISZTIKA

10 hely, ami ugyanolyan misztikus és természetfeletti, mint a Bermuda-háromszög

Rejtélyes eltűnések. Mintha a föld nyelné el az embereket, a hajókat, a repülőgépeket. Az idegenek rabolják el őket vagy az ilyen helyeken megtalálható mágneses anomáliák kavarnak be? Netán párhuzamos világokba csúsznak át az áthaladók? Van 10 kevéssé ismert, pedig ugyanolyan hírhedt, misztikus és veszélyes övezet, mint a Bermuda-háromszög!

A Bigelow Ranch

A Bigelow Ranch (korábbi nevén Skinwalker Ranch) egy 480 hektáros terület észak-nyugat Utahban. Rengeteg ufó-észlelésn, állatcsonkítás és más természetfeletti események történtek már itt, amelyek legtöbbjét 50-es évektől már dokumentálták is. Ezek közül jó néhány maga Terry és Gwen Sherman beszámolói alapján készült, akik 1994-ben vették meg a tanyát.

Amikor beköltöztek, az első napon, egy óriási farkast láttak a legelőn. Mivel szelídnek tűnt, meg is simogatták és Shermanékkel szemben engedelmes volt. De mit ad Isten, egyszer csak elcsórt egy borjút. Terry rálőtt egy pisztollyal (vége a barátságnak!) de nem történt semmi. Kihozta a puskát, (de lassan szaladhatott az a farkas) ám hiába lőtte szitává, nem lett semmi baja. Így a farkas nyom nélkül eltűnt.

Továbbra sem javult a helyzet, ufókat láttak, rejtélyes teremtményeket és borzalmas szarvasmarha csonkítások mentek végbe. Nem is beszélve a különös, intelligens léggömbökről, amelyek három kutyákat hamvasztották el. A helyzet annyira elharapódzott, hogy Shermanék 1996-ban eladták a farmot Robert Bigelow-nak, a National Institute for Discovery Science alapítójának, aki persze tanulmányozni kívánta a területet. A mai napig az ő tulajdonában van, de kutatási eredményeiről mélyen hallgat…

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL