Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 hátborzongatóan reális történet olyanokról, akik idegenekkel találkoztak

Szerző:
Szabó Anna
A földönkívüli élet lehetősége elbűvöli az embereket. Tehát nem meglepő, hogy gyakran osztanak meg történeteket UFO-król meg arról, hogy idegenek elrabolták őket, még akkor is, ha az emberek túlnyomó többsége azt hiszi, ezek nem mások, mint kitalációk. Azonban vannak olyan hátborzongatóan reális történetek, amelyek nagyon is valódinak hangzanak.

Az igaznak tűnő idegen történetek gyakran olyan furcsa lényekről mesélnek, amelyek mindenféle szörnyű tettre képesek. Tegyük fel a kérdés: mi van, ha igazat mondanak a történetek mesélői? Ha valódi ez a 10 történet?

Egy pilóta eltűnése

1978 októberében Frederick Valentich pilóta eltűnt, miközben az ausztráliai Bass-szoros fölött repült. Annak ellenére, hogy a légiforgalmi irányítás biztosította, hogy nincs más repülőgép a közelben, a 20 éves férfi azt állította, hogy egy hatalmas jármű követi, amely nem hasonlít a hagyományos repülőgépre. Néhány percig folytatta a nyomkövetést, mire Valentich azt jelentette, hogy motorja nem működik, és minden kapcsolat megszakadt vele. Az üzemeltetők ekkor 17 másodperces, hosszú fémes hangot hallottak. Soha nem találtak semmilyen nyomot a pilótával vagy a gépével kapcsolatban.

 

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL