PASISZEMMEL

Végzetes hibák - Avagy mit nem tehetsz egy pasival?

Még mindig nem tanultad meg az aranyszabályt: a férfiak mások, mint a nők? Annyira mások, hogy emiatt könnyen tönkre mehet minden, ami pedig olyan jól indult. Íme, a legvégzetesebb hibák, amit elkövethetsz! Most védekezz ellenük, amíg még nem késő!

Nyilván, nem a tízéves kapcsolatokon lesz most a hangsúly. Ti, nők mindig azt mondjátok, hogy egy valamirevaló pasit igen nehéz kifogni, éppen ezért még nehezebb megtartani. Drága hölgyeim, ha valóban így érzitek, ezek legyenek az alapok, mi az, amit nem szabad.

{KEPGALERIA}

Amit szabad

- Kérj tőle segítséget, hogy bizonyíthassa rátermettségét és zsenialitását. Minden pasi szeret igazi férfiként villogni a nők szemében.

- Dicsérd meg, milyen jó a kocsija, lakása stb., vagy dicsérd közvetve, ha moziba hív, pl. mondd, hogy mennyire tetszett a film, vagy milyen finom volt a vacsora, ha épp étterembe vitt. Érezze, hogy jól csinálta! Ettől megnő majd az önbizalma, és úgy fogja érezni, hogy mindent remekül csinál, igazi férfiként viselkedik, és jól fogja érezni magát a társaságodban.

- Mutasd ki, ha be vagy indulva.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL