PASISZEMMEL

Végzetes hibák - Avagy mit nem tehetsz egy pasival?

Még mindig nem tanultad meg az aranyszabályt: a férfiak mások, mint a nők? Annyira mások, hogy emiatt könnyen tönkre mehet minden, ami pedig olyan jól indult. Íme, a legvégzetesebb hibák, amit elkövethetsz! Most védekezz ellenük, amíg még nem késő!

Nyilván, nem a tízéves kapcsolatokon lesz most a hangsúly. Ti, nők mindig azt mondjátok, hogy egy valamirevaló pasit igen nehéz kifogni, éppen ezért még nehezebb megtartani. Drága hölgyeim, ha valóban így érzitek, ezek legyenek az alapok, mi az, amit nem szabad.

{KEPGALERIA}

2. Nem akarod, hogy meglássa a gigantikus bugyiméretedet.

Inkább kisebbet veszel fel, melltartóból meg pláne, hogy nagyobbnak tűnjön a melled. Ha kibuggyan a kis „röcögős” hájad, sokkal rosszabb, mintha egy L-es bugyi lenne rajtad. Nem számít, ha van rajtad egy kis felesleg, ha olyan a fehérneműd, ami jól áll neked, lehet akár XL-es is, a lényeg, hogy csinos legyél.

Erről jut eszembe, hogy semmiképp ne az ágyban kezdj el azon sopánkodni, hogy miért etted meg azt a fél disznót tegnap vacsorára. A fogyókúrát holnap úgyis elhalasztod holnaputánra, kár ezen ennyit görcsölni. Ha eljutottatok az ágyig, annyira nem lehetsz rossz nő, engedd el magad!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL