PASISZEMMEL

Tudod, miért hazudnak a férfiak? - 6 ok, amiket ők maguk soroltak fel

Valljuk be Drága Hölgyeim, időnként mindannyian füllentünk egy kicsit, mindegy, hogy férfiről, vagy nőről van szó. A különbség csak annyi, hogy mi férfiak azt gondoljuk, hogy jobban csináljuk. Vagy tévednénk? A választás a ti kezetekben van, én csak azt tudom elárulni, hogy melyek a fő indítékaink, és hogyan kerekedhettek felül egy-egy hazugságunkon.

 

Ha tudni akarjátok, sokszor azért lódítunk a kedvesünknek, hogy ne bántsuk meg – nem számolva azzal, hogy így sokkal nagyobb sebet ejtünk, mintha nyíltan beszéltünk volna. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy hazugság és hazugság között óriási különbség van – legalábbis szerintem. Íme, a leggyakoribb hazugságok, melyekkel szívünk hölgyét „kényeztetjük”:


 

 

3. Majd később megbeszéljük

Ez a rövid mondat legtöbbször segít véget vetni egy veszekedésnek, vagy egy közelgő, értelmetlen vitának. Valójában az esetek nagy részében nem akarjuk „később megbeszélni”, mi több, egyáltalán nem akarunk beszélni róla. Ha sikerül egy kicsit elodázni a kirobbanó vitát, időt nyerünk és kihangsúlyozhatjuk, milyen felesleges egy ilyen semmiségen veszekedni. Habár ez egy meglehetősen hatékony fegyver az arzenálunkban, azért nem használhatjuk túl gyakran, különben a mögötte rejlő valós szándék előbb-utóbb egyértelművé válik.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL