PASISZEMMEL

5 teljesen érthető ok, miért vonzódnak a fiatalabb férfiak az idősebb nőkhöz

Mindig is megosztó kérdésnek számított a nagy korkülönbség. De mostanáig inkább az volt a tapasztalat, hogy a hölgyek választottak maguknak idősebb partnert. Az utóbbi időben ez megfordult, és egyre többször hallani olyan párokról, ahol a fiatalabb férfi egy negyvenes-ötvenes éveiben járó társat választott magának. Vajon mitől vonzóbb számukra egy idősebb nő?

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 25 éve élnek boldog kapcsolatban a 12 év korkülönbség ellenére. Sam Taylor-Wood és Aaron Taylor-Johnson között pedig 23 év van és 8 éve házasok. Egyszerűen működik. De mi lehet a titkuk ezeknek a pároknak? Mit látnak a fiatal pasik a korosabb nőkben?

Bízhat még a szenvedélyes szerelemben egy elvált, gyerekeit egyedül nevelő negyvenes nő?

Erre a kérdésre kaphat választ az olvasó Balogh W. Orsolya legújabb valóságregényében A szexéhes anyukában. Ha érdekel a téma, hogy miért vonzódnak annyira a fiatalabb férfiak az idősebb nőkhöz vagy akár te is a szingli negyvenesek cipőjében jársz, akkor ezt a könyvet nemcsak hasznosnak, lélekmelengetőnek, de még szórakoztatónak is fogod találni!

A 44 éves Sénár Teodórát a férje évekkel korábban elhagyta egy fiatalabb nőért. Onnantól kezdve életét a gyereknevelésnek és a munkájának szentelte. Szexuálpszichológusként mások kapcsolati gondjait segít megoldani, miközben a saját szexuális élete totális csőd. Ám egy szokásos péntek esti barátnős koktélozáson egy hihetetlenül fiatal férfi ajánlatot tesz neki… akkor minden megváltozik.

Teó több társkeresőn is regisztrál, és legnagyobb meglepetésére üzenetekkel kezdik bombázni… mintha mindenki egy érett, anyuci társaságára vágyna.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL