PASISZEMMEL

5 teljesen érthető ok, miért vonzódnak a fiatalabb férfiak az idősebb nőkhöz

Mindig is megosztó kérdésnek számított a nagy korkülönbség. De mostanáig inkább az volt a tapasztalat, hogy a hölgyek választottak maguknak idősebb partnert. Az utóbbi időben ez megfordult, és egyre többször hallani olyan párokról, ahol a fiatalabb férfi egy negyvenes-ötvenes éveiben járó társat választott magának. Vajon mitől vonzóbb számukra egy idősebb nő?

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 25 éve élnek boldog kapcsolatban a 12 év korkülönbség ellenére. Sam Taylor-Wood és Aaron Taylor-Johnson között pedig 23 év van és 8 éve házasok. Egyszerűen működik. De mi lehet a titkuk ezeknek a pároknak? Mit látnak a fiatal pasik a korosabb nőkben?

Nem sietik el a családalapítást

Manapság igencsak kitolódott a családalapítás. Ez nemcsak a karrierüket építő nők miatt alakult így, hanem azon férfiak is közrejátszottak, akik szeretnék még jó darabig élvezni az életet kötöttségek nélkül. Márpedig a negyven feletti nők nem éreznek ellenállhatatlan vágyat a házasság vagy a családalapítás iránt, de természetesen ez egyénenként eltérő lehet. Ám aki egyszer már volt házas vagy van gyereke, annyira nem siet még egyszer fejest ugrani a házasságba vagy a gyerekvállalásba, és ez kapóra jön a fiatalabb férfiaknak.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL