PASISZEMMEL

5 teljesen érthető ok, miért vonzódnak a fiatalabb férfiak az idősebb nőkhöz

Mindig is megosztó kérdésnek számított a nagy korkülönbség. De mostanáig inkább az volt a tapasztalat, hogy a hölgyek választottak maguknak idősebb partnert. Az utóbbi időben ez megfordult, és egyre többször hallani olyan párokról, ahol a fiatalabb férfi egy negyvenes-ötvenes éveiben járó társat választott magának. Vajon mitől vonzóbb számukra egy idősebb nő?

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 25 éve élnek boldog kapcsolatban a 12 év korkülönbség ellenére. Sam Taylor-Wood és Aaron Taylor-Johnson között pedig 23 év van és 8 éve házasok. Egyszerűen működik. De mi lehet a titkuk ezeknek a pároknak? Mit látnak a fiatal pasik a korosabb nőkben?

Szexuálisan érettebbek, nyitottabbak

A fiatalabb férfiak nagyon is vonzónak találják a szexuálisan érett nőket. Nem riasztja el őket a „tapasztaltságuk”. Épp emiatt mernek remélni izgalmat, gazdag nemi életet. Tisztában vannak azzal, hogy egy negyven év feletti nő már kiismerte saját magát, az igényeit, pontosan tudja, mit akar és ez az ágyban is megmutatkozik. Arról nem is beszélve, hogy sokuk épp ebben a korban válik ismét nyitottá a kísérletezésre. Számukra nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL