Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

3 olyan szöveges üzenet, aminek nem tudnak ellenállni a férfiak - Ők mondták, nem mi találtuk ki!

Szerző:
Szabó Anna
A telefonon küldött rövidke üzenet kiváló módja annak, hogy kifejezzétek az érzéseiteket. Gyors, nem kell izgulni sem nagyon és a fantázia szab határt mindannak, amit írtok, Drága Hölgyeim. Azonban sok esetben hajlamosak vagytok arra, hogy túlbonyolítsátok ezeket az üzeneteket. Létezik 3 nagyszerű tipp, amit érdemes megfogadni, ha üzenetet írtok. Bombabiztos üzenettípusok!

Nem tudjátok, hogy mit írjatok azonkívül, hogy „Szia!”? Kicsit túlcsordultak bennetek az érzelmek? Szeretnétek kifejezni azt az érzést, hogy legszívesebben megölelnétek és megcsókolnátok a kedvest? Nem akartok sem túl sokat, sem túl keveset írni, és könnyen az őrületbe kergethet, ha éppen nem válaszol? Íme, a bombabiztos üzenettípusok:


 

 

 

 

3. Fektessétek le a szabályokat

Flörtöljetek a kedvessel, de mindig tartsátok magatokat a normáitokhoz, Drága Hölgyeim! Ha az első randevút néhány órásra terveztétek, és ő többet szeretne, akkor közöljétek vele, hogy ti nem ilyen nők vagytok, ugyanakkor megbeszélhettek egy második találkozót. Higgyétek el, értékelni fogja, és tetszeni fog neki, hogy határozott elképzeléseitek vannak. Még inkább tiszteletet válthattok ki belőle, ha pedig esetlegesen mégsem, akkor még nem jött el a ti időtök.

pasiszemmel pasik párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL