Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

3 olyan szöveges üzenet, aminek nem tudnak ellenállni a férfiak - Ők mondták, nem mi találtuk ki!

Szerző:
Szabó Anna
A telefonon küldött rövidke üzenet kiváló módja annak, hogy kifejezzétek az érzéseiteket. Gyors, nem kell izgulni sem nagyon és a fantázia szab határt mindannak, amit írtok, Drága Hölgyeim. Azonban sok esetben hajlamosak vagytok arra, hogy túlbonyolítsátok ezeket az üzeneteket. Létezik 3 nagyszerű tipp, amit érdemes megfogadni, ha üzenetet írtok. Bombabiztos üzenettípusok!

Nem tudjátok, hogy mit írjatok azonkívül, hogy „Szia!”? Kicsit túlcsordultak bennetek az érzelmek? Szeretnétek kifejezni azt az érzést, hogy legszívesebben megölelnétek és megcsókolnátok a kedvest? Nem akartok sem túl sokat, sem túl keveset írni, és könnyen az őrületbe kergethet, ha éppen nem válaszol? Íme, a bombabiztos üzenettípusok:


 

 

 

 

2. Ne tegyetek fel kérdéseket közvetlenül

Ne adjátok meg az esélyét annak, hogy elutasíthasson például egy meghívást. Ha ugyanis közvetlenül megkérdezitek tőle, hogy ráér-e, vagy veletek tartana-e valamerre, akkor ürügyként bizony kitalálhat bármit, hogy otthon maradhasson és a kedvenc számítógépes játéka társaságában töltse az estét.

Ha valóban sikert akartok elérni, akkor írjatok ehelyett olyasmit például, hogy „Szia, ezen és ezen a helyen vagyunk, tarts velünk!” Így nem lesz rajta nyomás, és van elegendő ideje arra, hogy átgondolja, szeretne-e látni titeket. Kissé hátulról jövő csalafinta megoldás, de működik.

pasiszemmel pasik párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL