PASISZEMMEL

11 csajos dolog, amit a férfiak szívesen tesznek, de sosem ismernék be - Ők maguk árulták el!

Vannak berögzült folyamatok és rutinszerű tevékenységek, melyek alapvetően a nőkre jellemzők, ám olykor mi, férfiak is teszünk olyasmit, amire nem is gondolnátok, Drága Hölgyeim. Sőt, manapság egyre több olyasmit cselekszünk, amely régen elképzelhetetlen volt, a mai modern korban azonban ez az adott tevékenység kifejezetten örömmel tölt el minket.

Korábban a nőknek szinte rá kellett kényszeríteniük a férfiakat a bevásárlásra, manapság azonban már semmilyen meglepő dolog nincs abban, hogy egy férfi is törődik magával és elugrik például a kozmetikushoz. Noha nagy többségünk nem szívesen vallja be, de bizony sűrűn vásárolunk kozmetikai termékeket, bizonyos ruhadarabokat vagy éppen bármi olyasmit, amivel mi is kényeztethetjük magunkat. Most szembesülhettek azzal, Drága Hölgyeim, milyen tevékenységeket végzünk, amiket egyébként sohasem vallanánk be nektek!

 

 

 

 

5. Maszkok és kozmetikumok

Korábban a férfiak leginkább a szőrzetük ápolásával törődtek, a hajukkal, a szakállukkal és azzal, hogy a bajszuk rendben legyen. Ám szép lassan elkezdtek kozmetikumokat is használni az arc tisztítására. Nos, Drága Hölgyeim, manapság igenis imádjuk a tonikokat, a maszkokat és a különféle hidratáló krémeket. Szerencsére a boltokban is számos férfiaknak szánt termék kapható, és bizony mi ugyanúgy nagy figyelmet fordítanunk a minőségre, az illatra vagy akár a márkára is. Sőt, egyre gyakrabban látogatunk el a kozmetikushoz, vagy épp a wellness központba.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL